Speler van de week voor zondag 4 februari: Jax Pesch

Ik ben Jax Pesch en woon samen met mijn papa, mama en zusje Jooly in Houthem. Ik ben 7 jaar en voetbal sinds enkele maanden bij V.V. Walram. Voordat ik ben gaan voetballen deed ik aan kickboksen, maar ik vond het toch fijner om met mijn vriendjes van school te komen voetballen in mijn eigen dorp.

Voetballen zit in de familie en mijn opa, Wil Meurders, is een echte Walram-man opa en oma staan dan ook samen met papa en mama trots langs het voetbalveld. Ik vindt het voetballen prachtig en ben ontzettend gemotiveerd weer of geen weer ik wil altijd trainen en ook thuis speel ik het liefst met een bal in de tuin fietsen in het bos, op mijn fatbike vind ik fijn. Lekker buiten spelen, fietsen en wandelen zijn mijn hobby’ s, daarnaast speel ik met lego en dans ik graag.

Zondag 4 februari 2024 ben ik speler van de week, dat vindt spannend maar ontzettend leuk!
Samen met de grote mannen op een groot voetbalveld is toch erg sjiek!X