Contributie

Om lid te kunnen zijn van onze vereniging is jaarlijks contributie verschuldigd.
De hoogte van deze contributie wordt vastgesteld in de algemene ledenvergadering.

Contributie seizoen 2019-2020

Belangrijke wijzigingen

• Zowel bij de jeugd als bij de senioren verhoging van € 20,-
  • Verhoging bij de veteranen van € 10,-
  • Afschaffing leeftijdsgroep. Contributieheffing naar doelgroep
Jeugd Pupillen JO13 (D) – JO07 (F) € 130,00
  Junioren JO19 (A) – JO15 (C) € 150,00
Senioren Senioren € 190,00
  Veteranen € 110,00
Sen/jeugd Spelende (jeugd)leiders (1/2 contr. senioren) € 95,00
  • Ereleden, bestuursleden en niet spelende (jeugd)leiders zijn vrijgesteld van contributie
  • Betaling contributie 2x per jaar (juli en jan) per automatische incasso
  • Bij beëindiging lidmaatschap in de loop van seizoen, betekent betaling voor gehele seizoen

Betaling

De betaling van de contributie vindt 2 keer per jaar plaats (maand juli en januari) door middel van automatische incasso. Daartoe dient u de vereniging te machtigen om het bedrag te laten afschrijven van bank of girorekening. De leden zijn jaarlijks gehouden tot het betalen van een contributie, die door de algemene vergadering van tijd tot tijd zal worden vastgesteld. Zij kunnen daartoe in categorieën worden ingedeeld, die een verschillende bijdrage betalen. Wanneer een lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar eindigt, blijft niettemin de contributie voor het gehele jaar verschuldigd.

Het rekeningnummer van vv Walram: NL45RABO0119537001

Als het bedrag van de contributie verandert, wordt de incasso automatisch aangepast. Het regelen van de incasso gebeurt door de penningmeester/ledenadministratie.

Pop on Top

Jeugdsponsor