Valkenburger Fer van Melsen nieuwe trainer Walram 1

Na het vertrek van trainer Ümit Akel is het bestuur snel geslaagd in de invulling van de vrijgekomen vacature bij Walram. Gisteravond heeft Valkenburger Fer van Melsen met veel enthousiasme al de eerste training van Walram 1 verzorgd na de korte winterpauze.

Voetballer
Als jeugdspeler is trainer van Melsen begonnen bij het eigen VV Walram en maakte hij bij de A-junioren (JO19) de overstap naar Fortuna Sittard. Als senior heeft hij nadien weer bij Walram 1 gespeeld in zowel de 3e, 2e en 1e klasse KNVB waarbij hij tussendoor ook nog even contractspeler was bij MVV. Ook heeft hij nadien nog bij de Valkenburgse Boys gespeeld en uiteindelijk zijn spelerscarrière afgesloten bij hoofdklasser Ceasar uit Beek.

Trainer
Als voetbaltrainer (UEFA-A diploma) is Fer van Melsen begonnen bij RVU met vervolgens een verblijf als jeugdtrainer bij de Fortuna Sittard A en B junioren. Daarna beleefde hij een Belgisch avontuur als speler-trainer eerste provinciale om vervolgens als amateurtrainer in Limburg aan de slag te gaan bij twee 2 hoofdklassers, meerdere eersteklassers, derde en vierde klassers. Zo hebben o.a. Sportclub 25, EHC, SV Meerssen, Minor, RKVCL, Schimmert en Hulsberg van zijn diensten gebruik gemaakt.

In zijn werkzame leven is deze Valkenburger nu gepensioneerd doch zijn passie voor voetbal is er nog altijd. Over zijn nieuwe uitdaging geeft van Melsen aan: “Als oud-Walrammer ben ik bereid om de vereniging in deze fase uit de nood te helpen. Daarbij daagt de jonge, kwalitatief goede groep me uit om er het maximale uit te halen. Een spelersgroep met veel potentie en perspectief”.

Spelers en bestuur zijn blij met de komst van Fer van Melsen en wensen deze interim-trainer met Walram 1 heel veel succes voor de 2e helft van de competitie.