Extra sponsoring Eussen Optiek

Goed zicht en er goed uitzien gaan tegenwoordig heel goed samen. De laatste jaren is de bril meer en meer een modeaccessoire geworden. Bij Eussen Optiek aan de Louis van der Maesenstraat 13 in Valkenburg vindt je de hipste monturen.

Laat je verrassen door de expertise en kennis op het gebied van oogmeting en vakmanschap voor brillen, contactlenzen en (niet te vergeten) de algehele oogzorg. Dit alles door een erkende en gediplomeerde opticien/contactlensspecialist: Eussen Optiek, dé Brillen en Contactlensspecialist in Valkenburg. Ben je dus op zoek naar een opticien die de volledige aandacht voor jouw als klant heeft? Een opticien die je voorziet van het juiste advies zonder alleen maar te kijken naar het prijskaartje?

Dan bent je in Valkenburg bij Eussen Optiek, Jouw Brillen en Contactlensspecialist aan het juiste adres.

Sponsoractie
Eussen Optiek is een echt sportliefhebber en ondersteunt in de regio niet alleen onze vereniging maar ook een hockey- en handboogclub. Ben je lid van VV Walram en koop je een nieuwe bril of lenzen, dan draagt Eussen Optiek 5% van de aankoopprijs aan de voetbalclub af. Jij bent bij Eussen Optiek verzekerd van een bril of lens voor elke gelegenheid en Walram geniet van een extra sponsorbonus. Jij blij, wij blij!!

Via hun website www.eussenoptiek.nl maak je kennis met hun dienstverlening en kun je alvast online hun hele brillencollectie bewonderen. Doe je een aankoop bij Eussen Optiek, vergeet dan niet te vermelden dat je lid bent van VV Walram. Laat anders even je digitale spelerspas zien (KNVB Westrijdzaken-app uit de Appstore).

Contactgegevens
Eussen Optiek
Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg
Telefoon 043 – 601 04 55
info@eussenoptiek.nl
www.eussenoptiek.nlX