Jeugd Walram levert hofhouding Jeugdcarnaval De Mirlitophile

Liefst vier jeugdigen en voetbalvrienden van Walram gaan voorop in het nieuwe carnavalsjaar 2023 van de Jeugdcarnaval van De Mirlitophile.

Jeugdprins Boris 1 (Spronck) loopt komende carnaval met zijn nieuwe scepter voorop en wordt bijgestaan door Jeugdminister Lennart (Spits). Hofnar Miller (Cherney) en Gardist Sjuul (Lemmens) maken de hofhouding van de jeugdcarnaval compleet. Dit jaar mag de JO13 van de Walramjeugd zich hofleverancier noemen; en met Miller is de JO8 ook van de partij.

Met z’n vieren zijn deze hoogwaardigheidsbekleders afgelopen zondagmiddag gepresenteerd aan de jeugd van Valkenburg in de Polfermolen. Met de slogan “Veer zint vrung veur ’t leve en wille mèt uuch dizze te gekke vastelaovend beleve!” zullen zij menig sprintje gaan trekken in de Valkenburgse jeugdpolonaise.

Zondagmiddag 20 november kan het nieuwe prinsenpaar gefeliciteerd worden tijdens hun receptie ook weer in de Polfermolen.

Op de Carnavalsavond van Walram op zaterdagavond 10 februari mogen we het hele gevolg begroeten in de kantine van Sportpark Oost.

Een dikke proficiat aan de Jeugdprins Boris 1, Jeugdminister Lennart, Hofnar Miller en Gardist Sjuul en heel veel plezier samen met hun ouders.X