Bekerderby naar vrijdagavond 9 september

De al eerder aangekondigde bekerderby tussen Walram 1 – Berg’68 1 is verplaatst.

De wedstrijd wordt niet komende zondagmiddag maar reeds vrijdagavond 9 september gespeeld, aanvang 20:00 uur in Sportpark Oost.

De derby staat altijd garant voor spektakelvoetbal dus zorg dat je aanwezig bent.

En natuurlijk een bijzonder welkom aan onze Bergse voetbalvrienden en supporters.

Ook de zondag j.l. geplande bekerwedstrijd van Walram 2 tegen Bekkerveld 2 is verplaatst.

De Walram reserves spelen dinsdagavond 6 september tegen Bekkerveld 2, aanvang 20:00 uur in Sportpark A gen Bek te Heerlen-Bekkerveld.

Goede start Walram 1

Walram 1 hoopt vrijdagavond de goede start in de bekercompetitie tegen plaatsgenoot Berg’28 succesvol voort te zetten.

Zondag j.l. werd zeer verdienstelijk met 2-3 gewonnen van grootmacht Scharn 1 uit Maastricht.

Doelpuntenmakers voor Walram waren Jordy Frijns (liefst 2 keer) en Enzo Voorjans.

Walram 3 tot slot behaalde zondag j.l. in zijn eerste bekerduel een verdienstelijk gelijkspel met 2-2 uit tegen RKASV 7 (Amby Maastricht).

Het bekerprogramma samenvattend deze week voor de senioren:

Dinsdag 6 september 20:00 uur Bekkerveld 2 Walram 2
Vrijdag 9 september 20:00 uur Walram 1 Berg’68 1