Even voorstellen !

Walram 1 verwelkomt volgend voetbalseizoen 2022/2023 enkele nieuwe gezichten.
Enkelen vroeger en nu afkomstig uit de eigen jeugd en anderen voor het eerst nieuw bij de club.
Zij stellen zichzelf even kort en krachtig voor:

Tijn Becker (EVV)
Na een aantal jaren buiten Valkenburg gespeeld te hebben, heb ik komend seizoen gekozen voor de uitdaging bij Walram. Ik ben een meevoetballende keeper die graag vanuit achteruit opbouwt en zo weinig mogelijk lange ballen geeft. Verder moet ik het hebben van mijn reflexen, sprongkracht en winnaarsmentaliteit. De ambitie is om binnen 1 jaar uit de 3e klasse te komen en met Walram prijzen te gaan pakken.

Brian Goessens (Sporting Heerlen)
23 jaar, afkomstig van Sporting Heerlen. Mijn kwaliteiten zijn voor mijn doel keepen en in de 1 tegen 1 situatie. Ik denk dat ik me in dit elftal vooral kan onderscheiden door mijn coaching.

Puck Langenveld (EVV)
Ik ben een echte teamspeler en heb een echte winnaarsmentaliteit. Met mijn snelheid en sterke verdedigende kwaliteiten zal ik er alles aan doen om bij te dragen aan een kampioenschap. We gaan alleen voor meer maar zeker weten niet minder.

Teun Langenveld (Roda JC)
Toen ik hoorde dat Walram de ambitie had om kampioen te worden, wilde ik hier graag aan bijdragen. Met mijn voetbalmentaliteit om nooit op te geven en mijn ervaring bij mijn voorgaande clubs hoop ik samen met dit team een mooi resultaat te behalen komend jaar.

Mitch Broeren (LHC)
31 jaar oud en woonachtig in Heerlen. Ik ben een linksbenige speler die van oorsprong altijd linksback heeft gevoetbald. Bij de senioren heb ik tevens een aantal seizoenen als verdedigende middenvelder gespeeld. Mijn kwaliteiten kenmerken zich in voetbalintelligentie en spelinzicht.

Angelo Rouwette (LHC)
33 Jaar oud en trotse papa van Thiago, 4 jaar oud. Mijn voetbalcarriere ben ik gestart bij Walram en ben van daaruit naar diverse clubs vertrokken. Hier en daar heb ik enkele mooie seizoenen mogen meemaken om vervolgens de terugkeer te maken naar Walram, waar we voor mij persoonlijk een hoogtepunt hebben bereikt met het behalen van het kampioenschap in 2017. Na een korte stop ben ik weer begonnen bij LHC, maar door de corona omstandigheden was dit niet echt een succes. Nu terug bij Walram als laatste stop, hoop ik met mijn ervaring, wilskracht en scorend vermogen een steentje te kunnen bijdragen in het behalen van succes komend seizoen.

Viktor Vanhautem (JO19 eigen jeugd)
Ik ben 19 jaar oud en kom uit Valkenburg. Mijn kwaliteiten zijn passen, dribbelen, inzicht en scorend vermogen!

Milan Huijnen (JO19 eigen jeugd)
Ik ben 18 jaar oud en kom uit Valkenburg. Mijn kwaliteiten zijn snelheid, spelverdeling en scorend vermogen.

Allemaal heel veel succes in de nieuwe selectie van Walram 1.