Eindsprint Grote Clubactie 2021 ingezet

Met nog minder dan 2 weken te gaan, zet Walram de eindsprint in met de verkoop van de aantrekkelijke loten van de Grote Clubactie 2021. Momenteel staat de teller op ongeveer 50% van het beoogde eindresultaat. Daarmee is de helft van de onder de leden uitgedeelde loten verkocht.

Dat betekent dat de komende dagen nog even gezamenlijk de schouders onder de verkoop gezet moeten worden om minimaal het mooie resultaat van 2020 te evenaren. Alle leden, van groot tot klein, van veteraan tot JO7 spelertje, worden verzocht de laatste krachtinspanningen te verrichten om de de club te steunen met de lotenverkoop.

De verkoop van de papieren loten uit het lotenboekje eindigt 10 november; een dag later 11 november moeten de boekjes ingeleverd worden. Loten die jullie aanbieden middels de eenmalige machtiging kunnen tot en met 23 november worden verkocht.

Als steun in de rug en extra stimulans worden voor zowel de jeugd als de senioren een aantal prijzen ter beschikking gesteld. Kortom, doe je best! Verkoop minimaal de aan jou uitgereikte 10 loten. De grote verkopers maken kans op een mooi trainingspak of een voetbaltas.

Laat je club niet in de steek en zet de eindsprint richting de finisch van de Grote Clubactie 2021 in !X