Clubscheidsrechters gezocht

Met de groeispurt van onze jeugdafdeling is de roep om clubscheidsrechters enorm gegroeid. In alle leeftijdsklassen doch met name de bovenbouw worden liefhebbers gezocht, die op de zaterdag een wedstrijd willen fluiten.

Ook de KNVB zoekt nieuwe scheidsrechters. Als clubscheidsrechter bij Walram (ook de senioren kunnen leidsmannen gebruiken) ontdek je bij je “eigen cluppie” hopelijk de liefde voor het arbitragevak. Vanuit deze kweekvijver bij de jeugdafdeling van Walram kun je als clubscheidsrechter de overstap maken om namens de KNVB te gaan fluiten, op het veld of in de zaal. Nu er op alle niveaus een ernstig tekort dreigt te ontstaan, is het hoog tijd om de krachten te bundelen en elkaar te helpen om de instroom van nieuwe scheidsrechters op zowel club- als KNVB-niveau te stimuleren.

De Walramjeugd wil graag die kweekvijver zijn voor de nieuwe en sportieve clubscheidsrechter. En wie weet mag jij straks in de voetsporen treden van Björn Kuipers of Danny Makkelie.

Hey heb jij zin om te komen fluiten bij onze club? En ervoor zorgen dat iedereen met plezier van het veld stapt? Dat kan. Kijk voor meer informatie op deze link www.knvb.nl/ik-word-scheidsrechter of meld je op zaterdagochtend aan bij wedstrijdsecretaris Stuf Boumans in Sportpark Oost.
Je kunt ook een mailtje sturen naar wedstrijdsecretariaatjunioren@vvwalram.nl of secretariaat@vvwalram.nl.