Teamindeling jeugd 2021 – 2022

Vandaag heeft de Jeugdcommissie van VV Walram de nieuwe indeling van de jeugdteams voor het voetbalseizoen 2021 – 2022 bekend gemaakt.De Walram-jeugd gaat met liefst 15 teams aan de nieuwe KNVB competities beginnen. Alle leeftijdscategorieën zijn vertegenwoordigd.

Nieuwe competitie

Het seizoen 2021-2022 start voor de jeugdteams op zaterdag 11 september met ofwel de eerste KNVB bekerronde danwel de 1e wedstrijdronde. Nadere en definitieve berichtgevingen hierover later.

Voorlopige indeling jeugdteams

De indeling van de jeugdteams is zeker nog niet definitief want ongetwijfeld zullen de komende weken nog talrijke Valkenburgse jeugdigen zich als nieuw lid van onze voetbalclub aanmelden. Kortom: wil je nieuw lid worden, meld je dan aan met het aanmeldingsformulier van onze website.

Vacatures coaches

Helaas is voor een enkel teampje nog geen coach/jeugdleider beschikbaar. De Jeugdcommissie en onze Technisch Coördinator doen er alles aan om tijdig voor het nieuwe seizoen de vacatures ingevuld te krijgen. Ben je liefhebber van de jeugdvoetbalsport en wens je jonge spelers op te leiden, meldt je dan aan bij onze Technisch Coördinator Paul Bisschops paul.bisschops@outlook.com. Ga je die sportieve uitdaging aan, dan verzorgt de club in het najaar tevens de KNVB opleiding jeugdcoach voor je.

Trainingen

Bij elk team op de lijst staan de trainingsdagen aangegeven. De tijdstippen en de veldindelingen van de trainingen zijn nog niet helemaal bekend vanwege nog enkele onzekerheden vanwege de opgelopen schade van de wateroverlast aan de velden.

C-veld en parkeren

In ieder geval is al bekend dat in de loop van het komende seizoen het C-veld niet meer kan worden gebruikt omdat de locatie als gemeentelijke noodparkeerplaats gaat fungeren. Als gevolg van de watersnoodramp zijn veel parkeerplaatsen in Valkenburg Centrum komen te vervallen, waarna het gemeentebestuur de hulp van onze vereniging heeft ingeroepen. Nadere informatie over eventuele gevolgen voor het parkeren voor de eigen leden/ouders van onze voetbalclub, volgt later.

DOWNLOAD DE TEAMINDELING