Walram treurt om Hub Ritzen

Na de ellende van de watersnoodramp ontving de vereniging dit weekend ook nog eens het tragische bericht van het overlijden van rassupporter Hub Ritzen. Ondanks een slepende ziekte was deze 76 jarige Valkenburger nog elk weekend trouw bezoeker en supporter van de wedstrijden van Walram 1.

Kastelein en horecaman Hub Ritzen exploiteerde eerder in Broekhem bar La Cabana en daarna café Ritzen. Meer dan 25 jaar genoten vele bezoekers van zijn gastvrijheid en gezelschap in zijn immer sfeervolle horeca etablissementen. Vanuit die periode dateert ook zijn intense interesse voor de voetbalsport en mochten vele verenigingen genieten van menig sponsorbedrag.

De laatste jaren woonde Hub met zijn partner in Stein. Maar op de zondag was toch Sportpark Oost zijn thuishaven langs de lijn; en na afloop altijd even een gezellig uurtje aan de bar. Walram wenst de zonen Jean-Pierre en Michel en hun gezinnen alsmede partner Steffie en alle familieleden en vrienden heel veel sterkte in het verwerken van dit grote verlies van jullie onvergetelijke Hub Ritzen. Vanwege de nog altijd geldende Corona maatregelen wordt Hub deze week in besloten kring van zijn familie en enkele dierbare vrienden gecremeerd.

Moge Hub rusten in vrede.