Nationale voetbaldag 2021 succes

Zaterdag 12 juni was er geen speelronde van de KNVB Regio Cup maar werd de Nationale Voetbaldag georganiseerd. Een initiatief van de KNVB en het Oranjefonds in het kader van de start van het EK voetbalkampioenschap.

Het hele A-veld in Sportpark Oost was door de fanatieke jeugdleiders omgetoverd in een heus voetbalwalhalla met allerlei voetbalspellen. Toppers waren het levensgrote Dartsbordspel en natuurlijk het boardingvoetbalveld. Ook de Penaltybokaal was weer een voltreffer.

De hele dag werden de jeugdigen van Walram met de nodige nieuwsgierige nieuwkomers vermaakt met een groot voetbalparcours. En na gedane arbeid was het goed toeven op het terras, waar alle leeftijdsgroepen extra getrakteerd werden op een drankje en een dikke pizzapunt van hoofdsponsor Italiaans restaurant La Casa.

Veel dank gaat uit naar de jeugdcommissie en enthousiaste jeugdleiders, die al vroeg in touw waren met het opstellen van het parcours en de intensieve begeleiding van de verschillende groepen.

Mede dankzij hun en de grote opkomst van de jeugd was de eerste Nationale Voetbaldag een daverend succes. Hopelijk volgend jaar een nieuwe editie van dit prachtig voetbalevenement.

Bekijk het fotoalbum ›

 X