Eindelijk goed nieuws!

Goed nieuws! Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van zaterdag 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.

De veteranen hebben inmiddels laten weten, dat ze in de maand juni op zaterdagmiddag weer gaan trainen vanaf 17:00 uur. Speler/trainer Wil Meurders draagt zorg voor de begeleiding.

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen.

En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag wordt het programma gepubliceerd op Voetbal.nl.

Op zaterdag 12 juni wordt in Sportpark Oost de KNVB Nationale Voetbaldag georganiseerd voor leden en eventuele nieuwe leden. Informatie over het eventueel verplaatsen van de 2e speelronde van de KNVB Regiocup op die 12e juni volgt later deze week.X