Technische staf gaat door

Met een klinkende toast met voorzitter John Pisters heeft trainer Jordy Reneerkens zijn contract verlengd voor het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022. Na afloop van de digitale nieuwjaarsborrel zijn de handtekeningen gezet voor een verdere en vertrouwde samenwerking in de begeleiding van Walram 1. “Dit jaar met Corona heb ik veel potentie gezien in onze nieuwe jonge ploeg. De huidige omstandigheden hebben het moeilijk gemaakt optimaal te kunnen werken. Hopelijk kan dat nog dit voorjaar doch zeker in het nieuwe voetbalseizoen. Ik geloof in deze nieuwe lichting jonge beloften en mijn werk is dan ook nog niet klaar”, aldus een tevreden en lachende trainer Reneerkens.

Assistent-trainer Marcel Eijkenboom en keeperstrainer/elftalleider Patrick Ruijters hebben zich solidair verklaard en willen maar wat graag met Walram 1 en trainer Reneerkens een extra seizoen eraan vastplakken. “Onze samenwerking verloopt super, we zijn goed op elkaar ingespeeld en we hebben vooral veel plezier om met deze gemotiveerde jonge ploeg te werken”, aldus volmondig de assistenten uit Maastricht en Hoensbroek.

Ook technisch coördinator Paul Bisschops en Walram 2 trainer Wil Meurders zetten hun werkzaamheden in het nieuwe voetbalseizoen voor de club door. Alleen wordt afscheid genomen van verzorger Jo Bex, waar voor deze vacature het bestuur en de technische commissie op zoek is naar een gemotiveerde kandida(a)t(e).X