Shop GAAF, help je club!

Clubsponsor Modezaak GAAF houdt dit jaar geen kerstloterij voor zijn klanten maar biedt hulp voor de lokale verenigingen in de barre tijden van Corona.
We kennen allemaal de misère van de horeca, reisburo’s, evenementenorganisaties etc etc. Maar ook het verenigingsleven staat stil. Ook verenigingen hebben vaste lasten en zo goed als géén inkomsten meer. Dankbaar dat klanten GAAF overeind hebben gehouden, wil de Valkenburgse modezaak in de Louis van der Maessenstraat iets terugdoen.

Daarom nu een kerstspaaractie voor de kas van onze voetbalclub. Als clubsponsor heeft GAAF een groot hart voor het verenigingsleven. Ga jij bij GAAF shoppen offline of online, dan doneert GAAF 5% van jouw aangekochte bedrag in de kas van de voetbalclub. Geef dan ook bij de aankoop de naam van VV Walram door.

De spaarweken starten nu en eindigen 31 december 2020. Geef GAAF door dat zij aan VV Walram de 5% overmaken in januari 2021! Samen zijn we sterk! GAAF hartelijk dank voor deze mooie kerstactie en laten we hopen dat we een mooie enveloppe straks mogen krijgen.

Voor meer informatie klik je hier: https://www.gaaf-valkenburg.nl/sponsoractie/

Bestel je online dan bij opmerkingen VV Walram aangeven a.u.b. 😃

#gaaf #valkenburg #helpjecluppie #shoplocal #sponsoractie #staysafe #shopsaveX