Nieuwe Corona maatregelen voor de komende vier weken

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen zijn woensdag 14 oktober 22:00u ingegaan en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het amateurvoetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Hoe nu verder?

In de loop van de komende dagen volgen nadere instructies voor alle senioren en jeugdleden op welke wijze en onder welke voorwaarden verder kan worden getraind.Houd daarom de website en de teamapp op je GSM (of de GSM van je ouders) goed in de gaten. Wordt vervolgd.