Sponsoren nieuwe Steun/seizoenkaart 2020/2021

De seniorleden zijn gestart met de verkoop van Steun/seizoenkaarten, die recht geven om alle thuiswedstrijden van Walram 1 te bezoeken.

De nieuwe steun/seizoenkaart kost € 25 en de opbrengst van de verkoop helpt de vereniging financieel de zware Corona periode door te komen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij elk seniorlid van VV Walram. Ook kunt u de kaart in Sportpark Oost verkrijgen bij de entree / kassa bij de thuiswedstrijden.

Wordt u benaderd door een seniorlid, laat hem en de vereniging niet in de kou staan en sponsor de vereniging met uw bijdrage voor de steun/seizoenkaart.

Als extra verrassing en bijzondere geste, kunnnen onder vertoon van de steun/seizoenkaart leuke acties en/of kortingen verkregen worden bij enkele van onze clubsponsors.

Dat verhoogt natuurlijk de populariteit van de aanschaf van deze bijzondere kaart. Een dankjewel aan deze sponsoren is dan zeker op zijn  plaats.

Sponsor Aanbod
Bonne Aparte Eenmalig 2e drankje gratis
Leeuw aan de Brug 2e Kopje koffie gratis
Lunchroom de Bongerd 10% Korting op de rekening bij 2 personen.
Bowling Valkenburg 10% Korting op de baanhuur.
Restaurant La Casa Halve liter sangria bij het diner.
Restaurant Latino’s Als aperitief een glas sangria of als digestief koffie/cappuccino/latte machiato/thee met 2 personen
’t Hoekje Party en Bites Bij het diner een amuse van de chef

Bezoek je deze clubsponsor, vergeet dan niet altijd je nieuwe Steun/seizoenkaart mee te nemen!

Overige clubsponsors die de actie steun/seizoenkaarten eveneens met een attentie willen ondersteunen, kunnen daarvoor bestuurslid Rob Habets benaderen (tel. 06 – 55 83 27 76).

Kortom: steun de club en koop de Steun/seizoenkaart 2020/2021. Hartelijk dank!