Lotenverkoop Grote Club actie van start

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook VV. Walram. De jeugdleden van Walram zetten zich dit jaar vol in, en de opbrengst komt dan ook ten goede van het jeugdvoetbal.

Verantwoord loten verkopen

De jeugdleden van Walram zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Naast loten met papieren machtiging wordt er ook gewerkt met een QR-code waardoor de koper op zijn eigen telefoon een lot kan kopen. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Extra inkomsten hard nodig

De jeugdleden van VV. Walram zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen. Vooral als gevolg van maatregelen rondom het corona virus zijn veel inkomsten weggevallen en met deze actie willen we het Jeugdvoetbal continueren op de manier zoals we dat altijd hebben gedaan. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen onze jeugdleden die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Steun VV. Walram en koop een of meerdere loten bij onze Jeugdleden, er woont vast wel een jeugdlid bij jou in de buurt. De traditionele ‘papieren’ loten zijn enkel te koop in onze kantine. Mocht je een lot kopen via de website van de grote club actie of via een algemene QR-link vergeet dan niet ‘Walram’ in te voeren bij de vereniging die u steunt !