We gaan weer beginnen!

Een nieuw seizoen staat voor de deur! We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee!

Vrijdagavond 28 augustus 2020 wil de club graag het nieuwe seizoen voor onze jeugdafdeling feestelijk openen. Senioren zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd. Alle jeugdleden worden om 18:00 uur verzocht aanwezig te zijn met hun teams. Ook de ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s zijn van harte welkom! We beginnen om 18.15 uur met een klein toernooitje van mix-teams; trek daarom je sporttenue aan en neem je voetbalschoenen mee.

Rond 19.30 uur worden de verschillende jeugdteams één voor één op een extra podium aan iedereen voorgesteld door hun coach/trainer(s). Speciaal voor de clubfotograaf wordt het wedstrijdtenue aangetrokken. Tevens worden nog enkele leden en vrijwilligers speciaal in het zonnetje gezet.

Voor de kleinsten is een springkussen aanwezig en ook wordt een tombola georganiseerd. Een extra friteswagen is aanwezig voor de inwendige mens (op eigen kosten), naast gratis koffie/thee, cake en ranja. De seizoenopening voor de jeugd zal rond 20:00 uur worden afgesloten, waarna de senioren nog even op het terras mogen nagenieten. Uiteraard wordt daarbij gelet op de 1,5 meter afstandsregel.

Na de afgelasting van de seizoenafsluiting in juni, hopen we nu er een extra mooie seizoensopening van te maken! We begroeten jullie daarom allemaal op vrijdag 28 augustus vanaf 18.00 uur.

Hartelijke groet, mede namens het bestuur van VV Walram,

De Jeugdcommissie