Ledencontributie nieuw seizoen 2020/2021

Gisteren heeft elk lid met een contributie plicht een e-mail met een gespecificeerde factuur gekregen. Voor de eerste keer hebben wij deze actie via Sportlink laten verlopen waarbij hulp is gekregen van oud penningmeester en huidig financieel clubadviseur Thomas Gelissen. Thomas, heel veel dank!

1e Tranche contributie

Op vrijdag 24 juli zal de automatische incasso plaatsvinden van de contributie over de 1e helft van het voetbalseizoen 2020/2021; de andere helft volgt straks januari 2021. Controleer even zelf of vraag aan je ouders of volgende week genoeg euro’s op de bankrekening staan zodat de betaling vlekkeloos kan verlopen.

Corona crisis

Juist nu in Corona tijd is deze betalingsronde van de contributie erg belangrijk voor de club. Nog altijd zijn er geen kantine inkomsten doch de vaste lasten lopen gewoon door. Afgelopen jaar is de contributie trouw door iedereen betaald. Daar zijn we als bestuur erg dankbaar voor en hopen dan ook op een zelfde resultaat in het nieuwe voetbalseizoen.

Vragen?

Heb je geen e-mail ontvangen of heb je nog vragen over de contributie plicht of over de incasso, mail dan naar penningmeester@vvwalram.nl

De penningmeester/voorzitter
John Pisters