Zwaar oefenprogramma Walram 1 en 2

Tijdens de kick-off bijeenkomst heeft de technische staf het nieuwe oefenprogramma als voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020-2021 prijs gegeven. De brede selectiegroep van 44 spelers voor Walram 1 en Walram 2 hervatten de trainingen na de zomerstop op donderdag 6 augustus 2020, aanvang 20:00 uur Supporters en vrienden van Walram 1 en 2 zijn van harte welkom met de nieuwe spelersgroep kennis te maken bij de eerste training.

In de eerste volle trainingsweek worden liefst vier trainingen afgewerkt, gevolgd door een eerste oefenwedstrijd uit tegen 2e klasser Caesar. Zowel Walram 1 en Walram 2 oefenen tegen de rood-witten uit Beek op zaterdag 15 augustus, aanvang 19:00 uur in Sportpark De Haamen.

Daarna volgen voor de hoofdmacht nog oefenwedstrijden tegen Brunssum 1, Eijsden 1, UOW 1, Hulsberg 1 en Alfa Sport 1. Allemaal geduchte tegenstanders van formaat. De reserves van het 2e elftal oefenen nog tegen Haslou 2, Vaesrade 2, RKHBS 2, en Alfa Sport 2. Ook de reserves kunnen zich de borst nat maken! De technische staf heeft gekozen voor een groot en intensief voorprogramma gelet op de grote en brede selectie, waarbij iedereen veel aan het spelen moet komen.

Zo is er ook voor de hele spelersgroep een informatiegids samengesteld met de doelstelling van het nieuwe jaar (handhaving 3e klasse voor de zeer jonge ploeg van Walram 1) alsmede gedragsregels en afspraken bij trainingen en wedstrijden. De trainers Jordy Reneerkens, Marcel Eijkeboom, Patrick Ruijters, Wil Meurders en Paul Bisschops laten derhalve niks aan het toeval over en hebben de ideale condities en randvoorwaarden gesmeed voor een optimale herstart na de Corona crisis. Ook de nieuwe grensrechter van Walram 1 Ron Laven en medisch verzorger Jo Bex zullen de ploeg optimaal bijstaan.

Beide teams spelen ook de 1e ronde van de bekercompetitie op de zondagen 30 augustus, 6 september en 13 september. De reguliere KNVB competitie start op zondag 20 september.

BEKIJK HET OEFENPROGRAMMA