Jeugvoetbalclinic Walram in herfstvakantie

In de herfstvakantie organiseert de jeugdcommissie van Walram voor de derde keer in successie de sportieve jeugdvoetbalclinic in Sportpark Oost. De jeugdcommissie heeft weer een interessante editie samen gesteld, die ongetwijfeld zal gaan slagen voor de voetballende jeugd. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden via wedstrijdsecretariaatjunioren@vvwalram.nl om op die manier kennis te maken met onze voetbalvereniging.

Enkele belangrijke feitjes voor iedereen op een rij gezet:

– data: in de herfstvakantie op 16, 17 en 18 oktober elke dag van 15:00 uur tot 19: 30 uur in Sportpark Oost;
– eten en drinken inbegrepen;
– iedere deelnemer ontvangt op de eerste dag een tenue bestaande uit truitje, broekje en sokken;
– vrijdagavond bezoek aan de wedstrijd MVV – Excelsior in de Keukenkampioendivise in stadion De Geusselt Maastricht;
– leuke prijzen te winnen;
– MVV spelers hebben al aangekondigd een dag aanwezig te zullen zijn bij de clinic;
– een dag trainingsvormen verzorgd door een echte voetbalschool;
– en heel veel voetbalplezier!

En dit alles voor maar € 45 euro per deelnemer.

Meldt je snel met je inschrijfgeld aan bij je trainer en geef even de maten van je shirt, broekje en sokken door.
Graag aanmelden uiterlijk zondag 6 oktober 2019 i.v.m. tijdig bestellen kleding.