Irene Meijs plotseling overleden

Afgelopen nacht is geheel onverwacht onze penningmeester en bestuurslid Irene Meijs op 59 jarige leeftijd overleden. Gisteren was Irene nog onder ons tijdens de eerste vriendschappelijke wedstrijd van Walram 1 tegen de gasten uit Meerssen. Een plotselinge hersenbloeding is Irene geheel onfortuinlijk fataal geworden. Onverwacht, letterlijk als een dief in de nacht.

Irene heeft de afgelopen jaren met haar administratief-financiële achtergrond de financiën van de vereniging nauwgezet beheerd en bewaakt. Als lid van het Dagelijks Bestuur was zij wekelijks vele avonden en dagen in Sportpark Oost; thuis in Gulpen beheerde zij haar administratie en kas- en bankboeken. Jaren daarvoor heeft zij eenzelfde soort activiteiten verricht bij haar oude voetballiefde FC Gulpen. Met volle overgave en overtuiging heeft zij jaren geleden de overstap gemaakt naar Walram.

Vanaf die overstap heeft zij vele en dankbare vriendschappen in onze vereniging gesloten; met name haar plotselinge overlijden snijdt een wond in het haar zo dierbare damescomité. Ook bij de spelers van Walram 1 is dit droevig bericht als een bom ingeslagen; iedereen herinnert haar als die altijd en immer aanwezige supporter met haar eigen zo typische rood-witte sjaal. Ze was er altijd bij.

Irene laat 2 zonen met hun partners en haar zo dierbare kleinkinderen achter.

VV Walram is Irene heel veel dank verschuldigd voor haar onmetelijke uren als vrijwilliger en bovenal haar trouwe bestuurstaken als de penningmeester van onze vereniging.

Bestuur en leden wensen de kinderen, broer John en alle familieleden heel veel sterkte in het verwerken van haar grote verlies.
Irene, rust zacht.

Bestuur VV Walram.