Zaterdag 22 juni seizoensafsluiting VV Walram

Zaterdagmiddag 22 juni a.s. is de grote seizoensafsluiting van de hele vereniging. Zowel junioren als senioren zijn deze middag van harte welkom in Sportpark Oost voor een sportief en amusant programma. Om 12:00 uur wordt gestart met een groot sportief voetbal-spellencircuit voor de jeugd. Alle leeftijdsgroepen kunnen naar hartenlust hun voetbalkwaliteiten tonen bij de navolgende spellen:

– Bubblevoetbal
– Panna kooi voetbal
– Dartvoetbal
– Penalty bokaal
– Latje trap
– Snelheidsmeter
– Levend tafelvoetbal
– 2 Springkussens

Ouders, opa’s en oma’s, broers en zusjes en alle overige supporters zijn van harte welkom bij dit spektakel, dat mogelijk is gemaakt door de vrijwillige inzet van de jeugdcommissie en talrijke jeugdleiders. Voor een gedegen verloop van de belangrijke strijd om de Penalty bokaal staat zoals altijd de vaste en ervaren organisator Hay Paulssen paraat.

Vanaf 16:00 uur worden de voorbereidingen getroffen voor de aansluitende Grote Club BBQ. Drie topkoks bemannen deze grote barbecue voor ruim 120 personen, waarbij eerst aan de jeugd en hun ouders wordt uitgeserveerd. De senioren volgen dan vanzelf en mogen ondertussen alvast een natje nemen in de kantine. Een eigen lokale DJ zorgt voor de muzikale omlijsting van dit jaarlijks sportief samenzijn van alle leden van Walram.

Op deze avond wordt ook de jaarlijkse award van de Vrijwilliger van het Jaar 2019 door voorzitter John Pisters uitgereikt. Het bestuur hoopt de eigen leden in grote getalen te mogen begroeten. De inschrijving voor de barbecue is inmiddels gesloten.

Tot zaterdagmiddag 22 juni in Sportpark Oost! Aanvang 12:00 uur voor de jeugd.