Walram 2 extra beslissingswedstrijd nacompetitie

Ondanks de teleurstellende nederlaag zondag in de beslissingswedstrijd tegen Weltania 2 (0-3 verlies), hebben de Walram reserves toch nog een kans op promotie. Door het wegvallen van een ploeg in een van de hogere reserveklassen, is er een extra plaats vrijgekomen in de reserve 2e klasse.

De twee verliezend finalisten van de laatste promotieronde krijgen nu nog een extra kans om volgend seizoen een stapje hogerop te maken. Tegenstander is Sportclub Irene 2 uit Tegelen, die zondag met 0-1 verloor van FC Oda 2 uit Weert.

De wedstrijd voor extra promotie naar de reserve 2e klasse tussen Walram 2 – Sportclub Irene 2 wordt zondag 23 juni 2019 gespeeld op de accommodatie van F.C. Roerdalen in Melick. (Sportpark Ratommerveld, Apollolaan 2A, 6074 EH Melick). Door de KNVB wordt een arbitraal trio aangesteld.

Indien de wedstrijd na de reguliere speeltijd gelijk is geëindigd, dan wordt de wedstrijd meteen verlengd met 2 x 15 minuten. Is er ook na de verlenging nog geen beslissing gevallen, dan wordt een beslissing verkregen door het nemen van strafschoppen volgens het ABBA systeem.

Ondanks het terechte verlies afgelopen zondag zijn de mannen van trainer Wil Meurders niet zwaar aangeslagen. Deze week worden met de laatste voorbereidingen de accenten gelegd op het vergroten van de fysieke weerbaarheid. Dat euvel uit de 2e helft tegen Weltania 2 moet worden rechtgezet willen de Valkenburgers kans maken tegen de opponent uit Tegelen. Met een extra spelersbijeenkomst in de middag na het verlies afgelopen zondag, hebben de Walram reserves al snel hun zinnen weten te verzetten en het nodige vertrouwen weer bijgetankt aan een gezamenlijke maaltijd bij sponsor Hotel de Guasco.

Met nog eens 2 extra trainingen deze week worden de zinnen verzet en het vizier gericht op een positief resultaat in Melick. Daarbij hopen de Walram reserves op net zoveel supporters te mogen rekenen zoals afgelopen zondag in Schimmert. Aanvang wedstrijd zondag is om 11:30 uur.