Pie Pisters overleden

Deze week bereikte ons het bericht dat prominent oud-voetballer Pie Pisters is overleden. Hij overleed in de leeftijd van 83 jaar.

Oud ploeggenoot en Walram-icoon Pieke Hendriks over zijn overleden voetbalvriend: “Net als Pie ben ik ook 83 jaar en ik kan mij herinneren, dat wij na de militaire diensttijd meer dan 10 jaren samen op Walram 1 hebben gevoetbald. Dat was in de eind vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw. Pie was een technisch begaafde maar ook hardwerkende middenvelder. Hij als dakdekker en ik als huisschilder hadden naast onze drukke werkzaamheden nog ruim tijd om in al die jaren veel samen te voetballen. Pie heeft daarna ook nog vele jaren en tot op hoge leeftijd in de lagere elftallen van Walram gevoetbald. De afgelopen jaren heb ik met Pie Pisters nog regelmatig als supporter langs de lijn gestaan bij het 1e elftal. En tijdens het laatste 75 jarig jubileum en in het laatste kampioensjaar van Walram 1 hebben we als vanouds nog een pilsje samen gepakt. Ik en Walram verliezen in Pie Pisters een grote voetbalvriend”.

De plechtige uitvaartdienst van Pie Pisters wordt gehouden op zaterdagochtend 16 maart om 11:30 uur in de parochiekerk H.H. Nicolaas en Barbarakerk in Valkenburg-Centrum.
Alle leden en het bestuur van VV Walram spreken hun dankbaarheid uit voor de genoten vriendschap en inzet van Pie voor onze vereniging.
De hele familie Pisters wensen wij heel veel sterkte in het verwerken van zijn groot verlies voor de familie en zijn talrijke vrienden.

Van het bestuur zullen voorzitter John Pisters en secretaris Roger Huntjens in de uitvaartdienst de condoleances brengen namens alle leden van VV Walram.