Trainerscarrousel seizoen 2019/2020

Hoofdtrainer en assistent-trainer blijven volgend seizoen. Nieuw ‘Technisch Hart’ seizoen 2019/2020

Het bestuur van VV Walram is zeer verheugd met het besluit van hoofdtrainer Ben Habets en zijn assistent Patrick Ruijters om ook volgend seizoen aan onze vereniging verbonden te blijven. Tevens zal huidig JO19 trainer Paul Bisschops met ingang van het seizoen 2019/2020 volledig voor Walram beschikbaar zijn als Technisch Coördinator (jeugdafdeling en senioren) én trainer van het tweede elftal.

Jos Reneerkens – thans verantwoordelijk voor onze zeer succesvolle JO17-1 – gaat volgend seizoen de JO19 onder zijn hoede nemen. Dave Pasmans, momenteel trainer 2e elftal, heeft aangegeven om vanaf volgend seizoen trainer te willen worden van een jeugdteam bovenbouw. Welk team het best past, wordt in overleg met de nieuwe Technisch Coördinator en Dave later besproken. Paul Bisschops en Jos Reneerkens zullen in nauw overleg met hoofdtrainer Ben Habets verantwoordelijk zijn voor de in- en aanvulling van onze selecties vanuit de jeugd bovenbouw richting de senioren. Dit uiteraard in nauw overleg met de Technische Commissie en het bestuur.

Overigens zijn we dit seizoen al gestart met het initiatief van het nieuwe JO21 beloftenelftal om de doorstroming van de jeugd naar de senioren te bevorderen. De coördinatie hiervan is in goede handen van Reggy Spangenberg. De JO21 heeft recent zijn eerste wedstrijd gespeeld tegen Berg waarbij het elftal is gevormd door beloftevolle JO17 en JO19 spelers, naast een beperkt aantal daarvoor in aanmerking komende selectiespelers.

Als bestuur van VV Walram zijn we ervan overtuigd, dat met al deze besluiten en initiatieven een goede stap is gezet en de randvoorwaarden zijn gecreëerd om de sportieve doelstellingen op de langere termijn te blijven realiseren.