Aftrap voor de JO21

Donderdagavond 10 januari 2019 is de aftrap van de eerste wedstrijd van de JO21, een nieuw experiment om de overgang van jeugdig talent naar het eerste elftal beter te begeleiden. In deze rubriek is hierover al eerder bericht.

De talenten trappen om 19:30 uur af in een uitwedstrijd tegen de JO21 van Berg ’68. Direct dan ook een derby!

De selectie JO21 bestaat uit navolgende spelers: Jason van Loo (K), Quinten Vierveijzer (K), Koen Mulkens, Sem Frissen, Tim Kurris, Raf Laeven, Thomas Willems, Timo Mathi, Joris van Kesteren, Kris van Esch, Enzo en Reno Voorjans, Delia Dedic, Sebastiaan Brune, Damian Goessens, Samuel van Wijhe en Michele Meerburg. Deze selectie kent drie dispensatiespelers na overleg met de tegenstander.

Ouders en supporters zijn van harte welkom op sportpark Wippertseheide in Berg en Terblijt (Mariamunster 43).