1e Oliebollentoernooi met Nieuwjaarsborrel

Vrijdagavond 4 januari 2019 vanaf 19:00 uur wordt het 1e Oliebollentoernooi georganiseerd. Aansluitend is de Nieuwjaarsborrel tijdens onze traditionele Nieuwjaarsreceptie voor alle leden, ouders en supporters. Dit nieuwe verenigingstoernooi wordt gehouden voor alle spelers van Walram 1, 2 en 3, de veteranen en de JO19 en de JO17.

Hoofdtrainer Ben Habets en zijn trainersstaf delen voor aanvang van het toernooi de teams in aan de hand van de aanwezige liefhebbers. Inschrijving vooraf is derhalve niet nodig. De wedstrijden worden op vier of zes mini-veldjes gespeeld op het A kunstgrasveld.

Net zoals de allerkleintjes in onze club wordt gespeeld zonder scheidsrechter. Fair Play en Respect voor elkaar!, staat zeker voorop. Want daarna moeten ook gewoon lekker oliebollen en wafels gegeten worden in de sfeervol ingerichte Kerstkantine. Uiteraard ontbreekt daarbij de toast op het nieuwe jaar 2019 niet.

Het belooft zeker een sportieve en gezellige avond te worden en hopelijk een goede voorbode op een sportief en succesvol nieuwe sportjaar 2019.

Voor de winnaar van het toernooi ligt een gratis voettocht naar de Drie Beeldjes klaar alsmede een leuk prijsje!!