Verbouwing lokaal 3 bijna klaar

In het meerjarig onderhoudsplan vormt de renovatie van lokaal 3 de afronding van een intensief en langdurig project. Bouwmeester en bestuurslid Marcel Meijers heeft in de afgelopen jaren met zijn talrijke vrijwilligers een mega-prestatie geleverd.

De laatste werkzaamheden in kleedlokaal 3 zijn voortvarend aangepakt. Dit lokaal wordt gebruik klaar gemaakt voor komende zaterdag 13 oktober. Het kan zijn, dat dan alleen het toilet nog niet helemaal gereed is doch de geheel nieuw betegelde doucheruimte kan dan wel weer gebruikt worden. Voor het weekend van 20/21 oktober is in ieder geval de gehele renovatie klaar.

Toppunt en voorlopig ook afronding van de renovatie en verbouwing vormt over een paar weekjes de oplevering van een fraaie terrasoverkapping boven de entree en aan de voorgevel van de kantine. Met de financiële ondersteuning van de Stichting Vrienden voor Walram en de inzet van enkele vrijwilligers wordt dit laatste project mede mogelijk gemaakt, waarvoor natuurlijk een welgemeend dankjewel.

Over dit laatste bouwproject wordt nog apart bericht.