Afscheid jeugdcoördinator Rick Sour

Vanwege toenemende werkzaamheden en groei van zijn eigen zelfstandig bedrijf, is het voor Rick Sour niet meer mogelijk als jeugdcoördinator voor VV Walram te werken. Een heel groot deel van het werk wordt opgeslokt door de BVO MVV uit Maastricht, waar voor Rick een enorme uitdaging ligt.

De afgelopen weken is getracht met hulp van JO19-1 trainer Paul Bisschops de mindere inzet van Rick op te vangen.
Helaas is gebleken, dat Rick ook met die extra hulp niet meer in staat is om de functie van jeugdcoördinator voor jeugdleiders, ouders en spelers verantwoord in te vullen.

Rick Sour over zijn keuze: “Ik vind dat een dergelijke belangrijke functie binnen een vereniging een flinke portie aandacht en vooral aanwezigheid op de club verdient. Helaas kan ik dit jullie niet meer bieden”.

Afgelopen zaterdag heeft het bestuur dan ook samen met Rick Sour besloten om de samenwerking in onderling en goed overleg te beëindigen. Het bestuur betreurt dit besluit voor de vereniging doch respecteert de keuze van de vertrekkend jeugdcoördinator uit Maastricht. In zijn eenjarig verblijf te Valkenburg heeft Rick uitstekend werk geleverd voor de vereniging. Op velerlei terreinen waaronder zeker de versterking in de communicatie enerzijds onderling tussen jeugdleiders en anderzijds met ouders, is veel progressie geboekt. Ook de doorstroom en uitwisselbaarheid van spelertjes tussen de verschillende teams is sterk verbeterd. Daarvoor hoort zeker een groot dankwoord voor Rick Sour op zijn plaats.

Met het vertrek is direct door het bestuur de zoektocht naar een nieuwe jeugdcoördinator opgestart. Gezocht wordt naar een enthousiast en bevlogen persoon, die zowel op het ondersteunend technisch alsmede facilitair vlak de jeugdafdeling aanvoert.

Eventuele kandidaten kunnen zich melden bij het secretariaat.
secretariaat@vvwalram.nl