Grote seizoenafsluiting met BBQ

Zaterdag 9 juni vanaf 15:30 uur is de jaarlijkse seizoenafsluiting voor alle leden en vrijwilligers van VV Walram met een grote barbeque.Voor de jeugd is een groot springkussen aanwezig en worden een aantal trapveldjes uitgezet.
Ook wordt in verschillende leeftijdsgroepen weer gestreden om de enige echte Pie Hendriks Penaltybokaal. De trofeeën voor de winnaars zijn besteld.En natuurlijk wordt die avond de Vrijwilliger van het Jaar 2018 bekend gemaakt.

Inmiddels hebben alle teams en elftallen de uitnodiging en de aanmeldformulieren ontvangen.
Ouders en overige familieleden zijn van harte welkom op de BBQ; alleen wordt van deze inschrijvers een kleine vergoeding gevraagd.De aanmeldformulieren dienen uiterlijk zaterdag 2 juni bij de eigen (jeugd)leider worden ingeleverd, die op zijn beurt de verzamellijst en het inschrijfgeld per direct inlevert bij Stuf Boumans.

De organisatie rekent op mooi weer en een grote belangstelling van de hele vereniging. Inmiddels zijn de inschrijvingen van Walram 1 en Walram veteranen al ingeleverd; beide elftallen hebben deze dag een eigen afscheiddag met aansluitend de BBQ.