Jordy Reneerkens verlaat Walram

Deze week heeft trainer Jordy Reneerkens het bestuur en de spelersgroep laten weten, dat hij Walram aan het einde van het seizoen gaat verlaten. “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging”, laat de Valkenburgse trainer weten. Van Jordy is bekend dat hij veel ambities heeft in het trainingsvak. Zo is hij momenteel naast zijn werk voor Walram bezig met de KNVB trainersopleiding UEFA A Youth, waarvoor hij een boeiende stageplek heeft bij de U17 van PSV uit Eindhoven.

Na een boeiend en spannend 1e “aanloopjaar”, wist Jordy Reneerkens het eerste elftal al in zijn 2e jaar met een fantastisch kampioenschap te leiden naar de 3e klasse A. Een prestatie van formaat in de voetbalgeschiedenis van VV Walram. In de 3e klasse A is Walram 1 momenteel een mooie middenmoter en heeft de trainer absoluut de ambitie om met zijn groep nog de nodige stappen naar boven te maken op de ranglijst. Daarin is opvallend zijn keuze om enkele jeugdige talenten te laten debuteren.

VV Walram verliest in de Valkenburgse trainer een gedreven jonge persoonlijkheid, die staat voor zijn groep en deze absoluut tot betere prestaties weet te brengen. Het bestuur en de spelersgroep respecteren het besluit van Jordy en gaan in gezamenlijkheid op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Met het vertrek van Jordy Reneerkens wordt aan het einde van het seizoen tevens afscheid genomen van assistent trainer Dave Bosch en elftalleider Rob Habets.X