De app van Voetbal.nl is vernieuwd

Vanaf deze week kunnen alle leden van start met een vernieuwde Voetbal.nl app en met de app KNVB Wedstrijdzaken. Beide apps maken de beleving op en rondom VV Walram nog leuker en beter!

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamer indelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dient je registratie overeen te komen met het e-mailadres waarop je bij de club bekend bent. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd zijn, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je bij de club bekend bent.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, jeugdleider, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelers opgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waarmee je bij de club bekend bent. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je bij de club bekend bent? Stuur dan even een mailtje naar penningmeester@vvwalram.nl en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.