Vacature trainer/coach Walram 2

Voor het nieuwe seizoen 2017/2018 zoekt Walram 2, uitkomend in de 3e klasse, een enthousiaste en gedreven nieuwe trainer-coach.

In afstemming met de technische staf van Walram 1 draagt de trainer-coach van Walram 2 zorg voor de samenstelling en begeleiding van het team. Daaronder worden begrepen het verzorgen van 2 trainingsavonden op de dinsdag- en vrijdagavond alsmede het coachen en begeleiden van het elftal op wedstrijddagen in de meest brede zin van het trainersvak.
Het specifiek karakter van een prestatief tweede elftal brengt met zich mee, dat wekelijks de samenstelling van het team kan variëren. Dat vraagt van de trainer een flexibele en creatieve aanpak in afstemming met de hoofdtrainer.

Walram 2 bestaat komend jaar uit een mix van een groot aantal voormalige JO19 spelers, spelers uit de brede selectie van Walram 1 alsmede enkele ervaren 2e elftal krachten. Van de trainer wordt een sterk enthousiasmerende en uitnodigende houding verwacht, die in staat is wekelijks een grote trainingsgroep te boeien met een goede trainingleerstof.

De nieuwe trainer moet in staat worden geacht met de bijzondere privé interesses en studie- en werkomstandigheden van een bovenal jonge groep om te gaan en desalniettemin een optimale betrokkenheid te creëren.

Met de nieuwe trainer van Walram 2 wordt een gepaste vergoeding overeengekomen.

Bent jij de geschikte kandidaat? Stuur dan een email met je interesse en motivatie naar secretariaat@vvwalram.nlX