2 Nominaties VV Walram Sportprijzen Valkenburg 2016

Dit jaar is voor de Sportprijzen Valkenburg 2016 de kampioensploeg van de C2 van afgelopen seizoen genomineerd in de categorie “Beste sportteam van het jaar”.

Een 2e nominatie valt te noteren in de categorie “Beste sporttalent van het jaar” voor keeper Tijn Becker, die inmiddels de overstap van Walram C1 naar Almania Aken heeft gemaakt. VV Walram wil natuurlijk deze unieke prijzen in de wacht slepen maar daarvoor is de steun nodig van veel leden en supporters van onze vereniging.

Op de genomineerden kan een stem uitgebracht worden. Alle leden en supporters worden opgeroepen zo snel mogelijk hun stem uit te brengen via de volgende instructie:
Facebook–> zoeken–> Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2015/2016 –> V.V. Walram C2 of Tijn Becker à Like !!! – Vind ik leuk !!!

Of anders klik rechtstreeks op https://www.facebook.com/Sportprijzen-Valkenburg-aan-de-Geul-20152016-115798105528399/

De sportprijzen worden uitgereikt op zondag 13 november 2016 in de zaal van Chateau Sint Gerlach.
Dus breng snel je stem uit en informeer zo veel mogelijk vrienden om ook te stemmen op onze kandidaten van Walram.