Geslaagde opening kunstgrasveld!

Met een fantastische opening en onder grote belangstelling heeft VV Walram het o, zo belangrijke kunstgrasveld donderdagavond in stijl geopend. Het bestuur had kosten noch moeite gespaard om er een feestelijke happening van te maken.

Gedurende het eerste deel van de dag vond de vijfde editie van het Horecavoetbaltoernooi plaats. Ditmaal ging de winst naar het zestal van Leeuw aan de Brug. Alle deelnemers werden aan het einde getrakteerd op een smakelijk koud en warm buffet.

De Walram-A-junioren openden met een oefenpot tegen de Roda JC-jeugd U 17. Het was voor de ploeg van trainer Jos Haan een bijzonder leerzaam partijtje, gelet op de 0-6 nederlaag.

Daarna de opening door waarnemend burgemeester Eurlings en wethouder Meijers. Namens sponsor van de dag, Rabobank, voerde Maurice Roijen het woord. Pastoor Huids tenslotte verrichtte de inzegening waarna twee jeugdige speelster Fee en Myra de eer hadden het toegangslint door te knippen. Onder een erehaag van heel veel jeugdpelers betraden beide ploegen het speelveld. Fee en Myra combineerden vervolgens vlug richting Walram-doelman en tekenden officieel voor de eerste Walram-treffer.

Daarna was het, onder de gloednieuwe lichtinstallatie, de beurt aan de hoofdmacht tegen een combinatieteam van Roda JC (19/21-jarigen). De openingstreffer van Kenneth Leunissen was na vijf minuten meteen het laatste wapenfeit want Walram kreeg vervolgens bijna anderhalf uur voetballes in snelheid, behendigheid en doeltreffendheid: 2-11. De treffer van Angelo Rouwette was voor de statistiek. Het aansluitende feestje duurde vervolgens nog tot middernacht.

college-b-en-w-bij-opening-kunstgrasveld opening-kunstgrasveld-2 opening-kunstgrasveld-3 opening-kunstgrasveld-5X