Nieuwe sponsor van de jeugdafdeling

Jeugdleider Bob America tevens directeur van Staffable Payroll is met zijn bedrijf vanaf dit seizoen de nieuwe jeugdsponsor van VV Walram.

Staffable Payroll is een échte payrollorganisatie. Geen uitzendbureau. Staffable verzorgt het juridisch werkgeverschap, de personeels- en salarisadministratie van personeel, dat vervolgens verhuurt kan worden aan ondernemend Valkenburg. Met payrolling kan een Valkenburgs ondernemer volledig ontzorgd worden van allerlei personele opgaven voor zijn medewerkers. Het bedrijf heeft veel ervaring met de horecasector.

Valkenburger Bob America heeft met zijn team kantoor in Maastricht aan de Parkweg 28. Bekijk voor meer informatie de website van Staffable Payroll.

De Walramjeugd is blij en dankbaar dat met Staffable Payroll een nieuwe financiële steun in de rug wordt gegeven voor de organisatie van de talrijke jaarlijkse jeugdactiviteiten. Ook veel dank is verschuldigd aan oud jeugdsponsor café De Michiel voor de steun aan ons jeugdvoetbal in de afgelopen jaren.

Bob AmericaX