Seizoensafsluiting 2022/2023

Zaterdag 8 juli heeft VV Walram met de junioren en senioren afscheid genomen van het voetbalseizoen 2022/2023. De jeugd doorliep de hele middag een heus voetbalspellencircuit. Grote en bijzondere uitschieter was de strijd om de “Pie Hendriks” penaltybokaal met als grote winnaar Keano Zwier (JO14-1). Tussen de spellen door werd gretig gebruikt gemaakt van het springkussen. Alle jeugdleiders en organisatoren Pascal Kabo, Hay Paulssen en Paul Bisschops wisten alles in goede banen te leiden.

Ondanks de tropische temperaturen waren de jeugdspelers met ouders en overige familieleden in grote getalen aanwezig. Voor voldoende verkoeling en de noodzakelijke drankjes zorgden de jeugdleiders en de jeugdcommissie met na afloop een grote zak frites en een heerlijke snack. Hoogtepunt van de jeugdmiddag was de interne huldiging van de twee kampioensteams JO13-1 en JO14-1, die allen een mooie medaille in ontvangst mochten nemen (zie foto’s).

Rond 17:00 uur sloten de senioren aan met een grote afvaardiging van met name Walram 1 en de Veteranen. Die laatsten hadden al een heel dagprogramma in Maastricht achter de rug. Ook zij sloten aan in de lange rij voor de mobiele friet- en snackmobiel en genoten verder van een vers getapt glaasje bier van Jean, Leon en Thea. Vertrekkend trainer Jordy Reneerkens verraste de spelersgroep van Walram 1 met enkele bijzondere karikaturen van de technische staf waarvan hij afscheid nam.

Ook nam het bestuur en tweede elftalspeler Jens Crutzen met mooie kado’s afscheid van de vertrekkend trainers Paul Bisschops (tevens technisch clubcoördinator) en Wil Meurders van Walram 2 Met de eigen huis DJ Ralph Cornips werden gezellig nog enkele uurtjes op het terras van de kantine vertoefd waarbij zelfs rond 21:30 uur een heuse titanenstrijd losbarstte tussen Walram 1 en de Veteranen. In een 2x 10 minuten spontaan georganiseerd 7×7 oefenpotje, wisten de Veteranen overtuigend de selectiespelers van Walram 1 op een 2-2 eindstand te houden. Met het zweet dampend op de hoofden werd daarna nog gezamenlijke getoast en afscheid genomen van alweer een fantastisch voetbalseizoen

Het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024 wordt op zondag 30 juli om 10:30 uur door Walram 1 afgetrapt met een eerste training onder leiding van de nieuwe trainer Ümit Akel uit Lanaken.X