Finaleronde SSS’18 – Walram 1 donderdagavond 15 juni 20:00 uur in Tegelen

De finalewedstrijd voor een plek in de 2e klasse KNVB tussen SSS’18 uit Overloon en Walram 1 is door de KNVB verplaatst naar donderdagavond 15 juni, aanvang 20:00 uur in Tegelen.

De wedstrijd is naar morgenavond  verplaatst om SSS’18 het komend weekend de gelegenheid te geven afscheid te nemen van een overleden 17-jarig lid van de JO19-1 als gevolg van een noodlottig fietsongeval. Gelet op deze bijzondere omstandigheden heeft de KNVB besloten de wedstrijd niet uit te stellen doch vooruit te spelen.

Neutraal terrein

SSS’18 en Walram 1 ontmoeten elkaar op het kunstgrasveld van Sportclub Irene in Sportpark De Bakenbos aan de Bakenbosweg 4 in Tegelen (73 km/reistijd 75 minuten).

Andere sportcomplexen met kunstgras iets zuidelijker in Midden-Limburg zijn niet ter beschikking op deze korte termijn.

Supporters en bezoek wedstrijd

Het bestuur en de technische staf roepen leden, supporters en overige vrienden van Walram 1 op om de ploeg massaal te komen ondersteunen in deze unieke kans voor promotie naar de 2e klasse.

Het bestuur heeft het voor zondag geregeld busvervoer niet naar donderdagavond kunnen omzetten vanwege eerdere gereserveerde boekingen bij de busvervoerder.

Supporters en leden worden gevraagd met eigen vervoer de wedstrijd in Tegelen te bezoeken; maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van gezamenlijk carpoolen.

Laat je supportershart voor Walram sneller slaan en hopelijk van harte welkom te Tegelen.X