Ös Dörp VV Walram

In de serie Ös Dörp Hevelland van de nieuwe televisie omroep Heuvelland Vandaag is een nieuw en mooi portret opgenomen van onze voetbalclub VV Walram. Heuvelland Vandaag is het nieuwe nieuwsplatform voor de gemeenten Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten.

Dagelijks houden zij de inwoners van deze gemeenten op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten vanuit het Limburgse Heuvelland. Het nieuws is te volgen via hun website https://heuvellandvandaag.nl/ of via hun nieuwe gelijknamige app. Elke dag is er een nieuwsuitzending om 19:00 uur. En die nieuwsuitzendingen worden altijd gevolgd door speciale nieuwsitems dan wel bijzondere rubrieken.

In de serie Ös Dörp worden verenigingen uit de regio aan het publiek van het Heuvelland gepresenteerd. Tijdens de voetbalclinic in de Mei-vakantie van de jeugd was een filmploeg aanwezig met interviewer Marja van Wissen en cameraman Olav Frissen. Secretaris Roger Huntjens, wedstrijdsecretaris Stuf Boumans en jeugdtrainer Ron Huntjens vertellen over de historie en de betekenis van de voetbalclub voor de gemeenschap van Valkenburg.X