Artiestenparade Carnavalsavond 2023

Na Corona eindelijk weer een ouderwetse Walram Carnavalsavond. Op vrijdagavond 10 februari vanaf 20:11 uur pakt het activiteitencomité groots uit. Hoofdact van de avond is natuurlijk het uitroepen van de Walram Carnavalsprins en zijn Minister van het jaar 2023. Of wordt het misschien toch een vrouwelijk duo?

Als bijzondere gasten worden verwacht de Jubileumprins Pascal 1 met zijn Minister Koen van de 13 x 11 jarige CS de Mirlitophile 1879. Bij dit gezelschap voegen zich eveneens Jeugdprins Boris 1, Jeugdminister Lennart, Hofnar Miller en Gardist Sjuul. Allemaal jeugdige voetballers van onze club. Ook de Raad van Elf, Oud Prinsen en Oud Ministers alsmede de Auw Wiever van Valkenburg zijn present.

Inmiddels is ook al de kantine versierd in de stijl “Glitter en Glamour”, het thema van dit carnavalspektakel. Bezoekers worden dan ook verzocht zich feestelijk uit te dossen. Het muzikaal programma wordt verzocht door het DJ team van café ’t Hoekje en presentator Lars Feuler mag deze avond een ware artiestenparade ontvangen.

Liefst drie toppers uit de Limburgse carnavalsmuziekwereld zijn van de partij met hun groots repertoire. Achtereenvolgens worden Zoes, Marleen Rutten en Big Benny welkom geheten in Sportpark Oost.

Alle leden, vrijwilligers, ouders, supporters en vrienden van VV Walram zijn van harte welkom op 10 februari in de kantine.X