Walram 1 en 2 oefenen

Na een korte pauze hervat Walram 1 donderdagavond 5 januari weer de trainingen. Met het aangekondigd vertrek van Jordy Reneerkens naar derde divisionist Groene Ster uit Heerlen, is de Valkenburgse oefenmeester gebrand op een succesvol vervolg van de 2e helft van de competitie. Zijn motivatie is groot om Walram straks te verlaten met hopelijk nog een mooie prijs. En vanaf de nieuwe aftrap op zondag 22 januari thuis in de topper tegen Hellas 1 moeten spelers en staf gefocust in de startblokken staan.

Ter voorbereiding op die uitdagingen speelt Walram 1 nog twee oefenwedstrijden in Sportpark Oost:

• Zaterdag 14 januari Walram 1 – Antibarbari 1 (Rotterdam) om 16:30 uur
  • Dinsdag 24 januari Walram 1 – Spaubeek 1 om 20:00 uur

Walram 2 hervat zondag 22 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Heer 2.
De trainersstaf heeft ter voorbereiding op die hervatting navolgende oefenpartij georganiseerd:

• Zondag 15 januari EHC 2 – Walram 2 om 11:30 uur in Hoensbroek.

Walram 3 tot slot opent de competitie weer in de lokale derby thuis tegen Geuldal 4 op zondag 22 januari om 10:30 uur.