Prijswinnaars tombola Grote Clubactie

Maandagavond 19 december heeft clubcoördinator Pascal Kabo officieel de cheque van de editie 2022 van de Grote Clubactie overhandigd aan voorzitter John Pisters. Verder mocht Pascal ook de prijswinnaars bekend maken van de best verkopende leden.

Bij de junioren was dat opnieuw Kevin Biermans (zie foto), die als beloning voor de verkoop van liefst 75 loten een mooi trainingspak in ontvangst mocht nemen. Roger Huntjens (33 loten) mocht bij de senioren met de eer gaan strijken en ontving 2 zoepkaarten voor de kantine.

Vervolgens mocht Kevin samen met Pascal uit de grote beker de prijstrekking doen van de extra uitgeschreven tombolaprijzen voor nog eens 42 leden die meer dan 10 loten verkochten.

Kevin wist navolgende prijswinnende namen te trekken uit de beker:

Junioren Bruce Crijns JO10 Voetbaltas

Robert Crom JO8 Adidas voetbal

Finn Pijls JO14-1 Adidas voetbal

Bram Janssen JO14-2 Adidas Voetbal

Senioren Jens Crutzen 2e elftal Zoepkaart

Mats Smeets 3e elftal Zoepkaart

Finn pijls mocht direct al zijn Adidas voetbal in ontvangst nemen. De overige prijswinnaars zullen spoedig hun prijs in ontvangst mogen nemen.

Hierboven staat prijswinnaar Kevin Biermans in zijn nieuwe trainingspak (met nummer 1) tussen voorzitter John Pisters en trotse clubcoördinator Pascal Kabo. Zij worden bijgestaan door jeugdleden die allemaal een gouden Grote Clubactie-medaille mochten ontvangen omdat zij meer dan 25 loten verkochten.

Verkopers van meer dan 25 loten (totaal 21 leden) die een medaille verdiend hebben doch verhinderd waren, krijgen die ook later aangereikt. Aan het eind van de leuke ceremonie mocht Pascal met een mooi dankwoord van de voorzitter voor de perfecte organisatie, nog een leuke attentie in ontvangst nemen.X