Succesvolle grote clubactie 2022

Met veel trots maakt clubcoördinator Pascal Kabo bekend, dat de definitieve opbrengst van de Grote Clubactie 2022 het fantastische bedrag van € 3.520,80 bedraagt. Die opbrengst is totstandgekomen door de enorme inzet van de lotenverkopers van de club, waarvoor heel veel dank.

Voor de inzet van de best verkopende leden van de club stelt de vereniging enkele prijzen beschikbaar. Topverkoper is opnieuw jeugdlid Kevin Biermans van de JO14-1 geworden. Met liefst 75 verkochte loten troeft Kevin maar net zijn zusje Femke af, die voetbalt op de JO11-2. Femke verkocht 72 loten. Een prachtig resultaat van broer en zus Biermans.

Maandagavond 19 december om 19:30 uur is de prijsuitreiking aan best verkopend lid Kevin Biermans door voorzitter John Pisters. Ook doet winnaar Kevin tegelijkertijd de trekking van de tombola van nog enkele prijswinnende leden, die meer dan 25 loten hebben verkocht. Nog vier prijzen extra worden verloot.

Onderstaande 21 leden hebben 25 of meer loten verkocht en komen naast winnaar Kevin nog in aanmerking voor een extra prijs. Alle 21 leden ontvangen in ieder geval de medaille van de grote Clubactie 2022.

Alle medaillewinnaars zijn uiteraard uitgenodigd voor de gezellige bijeenkomst voor de uitreiking van de prijzen in de kantine.