Bekerkraker tegen EVV uit Echt

Donderdagavond 15 december 19:30 uur speelt Walram 1 de bekerkraker tegen hoogvlieger EVV uit het Limburgs amateurvoetbal. Tegen de middenmoter uit de Vierde Divisie B hebben de Valkenburgers zo ongeveer wel de zwaarste loting in deze ronde van de KNVB bekercompetitie. De bekerwedstrijd wordt gefloten door scheidsrechter R. Meijers.

Vanwege het recente verlies zondagmiddag tegen Juliana ’31 (3-1) zullen de Echtenaren zeker met revanchegedachten afreizen naar Sportpark Oost. De rode brigade van Walram 1 kan zijn borst nat maken doch hoopt na zijn winst tegen Weltania (0-1 doelpunt Enzo Voorjans) deze serie door te zetten. Doch het zal heel erg lastig gaan worden voor de nieuwe koploper in de derde klasse B. Trainer Jordy Reneerkens zal met een sterk strijdplan moeten komen om zijn manschappen op scherp te zetten. Daartoe behoort zeker ook een plan voor een eventuele penaltyreeks !!

Voor doelman Tijn Becker zal het donderdagavond bibberen worden. Zijn al weken durende blessure maakt het onmogelijk, dat hij tegen zijn oude ploeg mag spelen. In de ijskou zal Tijn evenwel 100% achter zijn ploeg en zijn vervanger gaan staan. Keeper Brian Goessens doet het al weken goed als stand-in en mag zich verheugen op een drukke avond. Hopelijk mag hij de wedstrijd als uitblinker beëindigen.

In de warme en gezellige kantine staat zoals altijd de hete koffie en chocomel klaar voor de supporters, die we in grote getalen verwachten. Na afloop is er bij winst of verlies nog een gezellig samenzijn met muziek van de DJ’s van Walram 1 zelf.X