Grote Clubactie start zaterdag 24 september 2022

Beste supporters en vrienden van VV Walram,

Van jong tot oud, elke speler in onze club verkoopt de komende weken loten van de Grote Clubactie. Jaarlijks gaan de Walram-lotenverkopers op pad en kunnen bij u aan de deur komen. Allemaal zetten we ons in voor de voetbalclub en hopen hierbij op uw steun.

Door het kopen van loten, helpt u onze club aan extra inkomsten; liefst 80% van de opbrengst van de verkochte loten gaat direct naar de clubkas! Met dit geld kunnen bijvoorbeeld nieuwe materialen worden gekocht en worden er extra activiteiten georganiseerd.

 De 50e editie van de Grote Clubactie start op zaterdag 24 september en duurt tot en met 21 november 2022.

Walram komt langs de deuren. Laat s.v.p. de verkopers niet in de kou staan! Door loten te kopen steun je direct onze voetbalclub. Maar daar blijft het niet bij, want jij maakt kans op ontzettend leuke prijzen.

Prijzenpakket

Wat dacht je van de hoofdprijs van €100.000? Of twee jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq? Of word je de gelukkige winnaar van een gloednieuwe keuken ter waarde van €10.000? En zo zijn er nog meer toffe prijzen te winnen, ook dit jaar is er een winkans van 1 op 10.

Bekijk hier het prijzenpakket Prijzen Grote Club actie 2022. Check hier alle prijzen!

Iedereen alvast hartelijk dank voor elk lot dat voor onze vereniging wordt gekocht. Koop een lot en doe je best voor je eigen voetbalclub Walram!X