Teamindelingen voor het seizoen 2022-2023

Beste ouders/verzorgers,

Op de website van onze vereniging treft u de teamindelingen aan voor het seizoen 2022-2023. De genoemde trainers bij het team van uw kind zullen contact met u opnemen over aanvang van de eerste training. Zij zullen u ook verdere informatie geven voor het goed laten functioneren van het team en de organisatie erom heen.

Ons doel is ieder kind zo in te delen dat hij of zij optimaal kan genieten van het voetballen. Natuurlijk kan dat niet gebeuren zonder ook rekening te houden met de belangen van andere kinderen, het aantal leden dat we hebben in een leeftijdscategorie en de verschillen die er zijn in sociale en fysieke ontwikkeling en voetbalkwaliteit binnen een leeftijdscategorie. Wij hopen dat we ook voor uw kind(eren) deze doelstelling hebben gehaald. Mochten er desondanks nog vragen zijn over de indeling dan kunt u contact opnemen met de eerstgenoemde trainer bij het team. Mochten zij u niet verder kunnen helpen dan zullen zij u doorverwijzen naar één van onderstaande personen.

Wij wensen u en uw kind(eren) heel veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen en hopelijk tot ziens bij de seizoensafsluiting op 9 juli!

Met vriendelijke groet,

Erwin de Esch (coördinator onderbouw)
Paul Bisschops (coördinator bovenbouw)
Rob Ruiter (voorzitter jeugdcommissie)