Nieuwe inloopshirts Walram 1 nieuw seizoen 2022/2023

Voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd tegen Simpelveld 1 heeft onze hoofdmacht de nieuwe inloopshirts gepresenteerd voor het nieuwe voetbalseizoen. Libero Menno Aarts van Walram 1, tevens vennoot van Valkenburgs bekende eetcafé Pub Henry VIII, heeft samen met zijn medevennoten Dave en Justin Bremers, Luciano van Waterschoot en Thijs van de Broeck, zijn teamgenoten in het nieuw gestoken met een schitterende set inloopshirts. De nieuwe kleur van de inloopshirts past ook nogeens wonderwel bij het rode thuistenue alsmede het blauwe uittenue.

VV Walram bedankt Pub Henry VIII heel hartelijk voor deze bijzondere sponsorgeste. Volgend jaar zal dit tenue elke wedstrijd als “echte opwarmer” gebruikt gaan worden voor elke wedstrijd.

Overigens werd zondag j.l tegen Simpelveld 1 het voetbalseizoen in stijl afgesloten met een klinkende zege van 6-0. Daarmee werd ook het lot bezegeld voor Simpleveld, die met dit resultaat degradeerde naar de vierde klasse. Voor rust scoorden Ralph Cornips (1-0 en 3-0), Florian Lenaerts (2-0) en Kenneth Leunissen (4-0). Na de theepauze wist ook Philip van Laar nog 2x te scoren (5-0 en 6-0).

Met dit resultaat nestelde onze hoofdmacht zich definitief in het linker rijtje op een verdienstelijke 7e plek met 37 punten uit 26 wedstrijden. Tegenover 11 winstpartijen stonden even zoveel verliespartijen en 4x werd met gelijke stand afgesloten. Opvallend was de doelpuntenproductie van Walram 1; net zoals kampioen Maastricht-West 1 wisten de roodwitten 59x het net te vinden. Voor onze jonge ploeg een prima resultaat – zeker na twee voortijdig afgesloten Corona seizoenen – maar ook een uitdaging om verder omhoog te bouwen en minder wisselvallig te zijn.

Kortom voor de staf van trainer Jordy Reneerkens voldoende perspectief en mogelijkheden om in het nieuwe voetbalseizoen nog enkele treden te stijgen op de competitieladder. Met mogelijk ook nog twee nieuwe derby’s tegens Hulsberg 1 en Gulpen 1 in het programma, zowaar mooie vooruitzichten op een nieuw spektakelstuk in het seizoen 2022/2023.

Walram 1 bedankt nogmaals Pub Henry VIII voor de mooie sponsorgeste maar zeer zeker ook een dankjewel aan alle trouwe supporters, die hopelijk ook volgend seizoen in grote getale weer worden verwelkomd.