Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt met contributie

Ouders van kinderen die (tijdelijk) geen geld hebben om hun kind te laten voetballen bij Walram? Ouders met spelertjes bij Walram met tijdelijk te weinig middelen voor de verplichte contributie? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen en is de campagne “Kies een club” gestart.

Contact Jeugdfonds

Ouders kunnen een maand lang via de website www.kieseenclub.nl met het Jeugdfonds contact opnemen. Op deze pagina kunnen ouders via een formulier een verzoek voor een aanvraag indienen óf contact opnemen met het speciale telefoonnummer 088 – 8 800 888.

Hulp intermediair

Nadat ouders op deze manier contact met het Jeugdfonds hebben gezocht krijgen zij hier via hun systeem een melding van en selecteert het Jeugdfonds op basis van de verstreket gegevens een intermediair in de eigen omgeving van de ouders. Deze intermediair neemt dan contact op met de ouders. Ook kunnen ouders een telefoonnummer krijgen van een intermediair om telefonisch contact op te nemen. Samen kan dan een aanvraag worden opgesteld zodat zoontje of dochtertje lid kan worden van voetbalclub Walram; ook kan hulp worden gevraagd voor het betalen van de contributie.

Ouders kunnen dus niet zelf een aanvraag doen. Wel met hulp van een intermediair, Dit is bijvoorbeeld een leerkracht van de school of een buurtsportcoach. Het Jeugdfonds betaalt dan de contributie rechtstreeks aan de club. Ouders ontvangen zelf geen geld.

Aanmelden bij de club

Is met hulp van de intermediair die financiële hobbel overwonnen, moet natuurlijk het nieuwe lid ook aangemeld worden bij VV Walram. Gebruik daarvoor het inschrijfformulier op onze website: Aan- en Afmelden – v.v. Walram (vvwalram.nl)